نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبستنی بررسی موقعیت‌های جسم زرد و جنین و ارتباط آن‌ها با فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن و غیرآبستن لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 87-100]
  • آفت‌کش بررسی آزمایشگاهی تأثیر فوزالون و دیازینون بر فراسنجه‌های تخمیری و برخی جمعیت‌های میکروبی شکمبه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 71-86]
  • آنالیز توأم برآورد اجزای واریانس وزن بدن گوسفند مرینوس در تولد و شیرگیری با استفاده از نشانگرهای تک نوکلئوتیدی و دو رویکرد حداکثر درست‌نمایی محدود شده و بیزی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 29-44]

ا

  • اسانس تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد پروار، قابلیت هضم، اجزا و کیفیت لاشه ی بره‌های نر دالاق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 15-26]
  • اسب تاثیر سطح فیبر و نشاسته جیره و نوع فرآوری جو بر تغییر جمعیت نسبی میکروارگانیسم‌های دستگاه گوارش اسب با استفاده از Real time PCR [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 169-192]
  • اسید لینولئیک مزدوج اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی و مکمل تزریقی سلنیم و ویتامین E برعملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 101-118]
  • اسیدوز اثر مکمل رومینوبافر، بیکربنات‌سدیم و مخلوط گیاهان داروئی بر اسیدوز ،اسیدهای چرب فرار، فراسنجه های خونی و عملکرد بره‌های پرواری کردی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 87-100]
  • افزایش وزن تاثیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر کمیت و کیفیت شیر و فراسنجه‌های شکمبه‌ای بز شیرده [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 15-28]
  • امتیاز سلول بدنی تاثیر جایگاه فری استال بر میزان شیوع لنگش و شمار سلول بدنی شیر در گاوداری های صنعتی استان مازندران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 35-46]
  • امتیاز وضعیت بدنی بررسی اثر امتیاز وضعیت بدنی میش بر صفات وزن بدن و تعداد بره در هر زایش در یک گله گوسفند شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-14]
  • انتخاب ژنومی برآورد اجزای واریانس وزن بدن گوسفند مرینوس در تولد و شیرگیری با استفاده از نشانگرهای تک نوکلئوتیدی و دو رویکرد حداکثر درست‌نمایی محدود شده و بیزی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 29-44]
  • انجماد اثرات رقیق‌کننده‌ها‌ی مختلف و سطوح مختلف قند تره‌هالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-14]
  • اینولین بررسی عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروب‌های مدفوع در گوساله های شیرخوار هلشتاین تغذیه شده با شیر تکمیل شده با پری بیوتیک اینولین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-130]
  • اهداف اصلاحی تعیین اهداف اصلاحی و ضرایب اقتصادی بز عدنی در سیستم پرورش مرتعی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 21-34]

ب

  • برترین حیوانات اثرات استفاده از حیوانات برتر در گروه پایه بر صحت ارزیابی ژنومیک در صفاتی با وراثت پذیری بالا و پایین در جمعیت گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 63-80]
  • بره تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد پروار، قابلیت هضم، اجزا و کیفیت لاشه ی بره‌های نر دالاق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 15-26]
  • برهان بررسی تغذیه برگ برهان بر تخمیر، تولید گاز، هضم‌پذیری و جمعیت پروتوزوای شکمبه شتر تک کوهانه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 117-128]
  • بره پرواری اثرات استفاده از گندم عمل‌آوری شده به روش‌های مختلف بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
  • بره کردی اثر مکمل رومینوبافر، بیکربنات‌سدیم و مخلوط گیاهان داروئی بر اسیدوز ،اسیدهای چرب فرار، فراسنجه های خونی و عملکرد بره‌های پرواری کردی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 87-100]
  • بره های پرواری اثر افزودن کروم آلی و الکارنیتین به جیره بره‌های پرواری بر عملکرد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجه‌های خونی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 81-110]
  • بز شیری تاثیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر کمیت و کیفیت شیر و فراسنجه‌های شکمبه‌ای بز شیرده [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 15-28]
  • بز عدنی تعیین اهداف اصلاحی و ضرایب اقتصادی بز عدنی در سیستم پرورش مرتعی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 21-34]
  • بز کرکی راینی مطالعه تابع توزیع زنده مانی در بزغاله های کرکی راینی از تولد تا یکسالگی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 145-152]
  • بی کربنات سدیم اثر مکمل رومینوبافر، بیکربنات‌سدیم و مخلوط گیاهان داروئی بر اسیدوز ،اسیدهای چرب فرار، فراسنجه های خونی و عملکرد بره‌های پرواری کردی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 87-100]
  • بنتونیت بررسی آزمایشگاهی تأثیر فوزالون و دیازینون بر فراسنجه‌های تخمیری و برخی جمعیت‌های میکروبی شکمبه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 71-86]
  • بهینه سازی بررسی پارامترهای مرتبط با درصد جایگزینی و عایدی ناشی از نگهداری در گله گاوهای شیری با بهینه سازی سامانه تولید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-62]
  • بیوانفورماتیک شناسایی چند شکلی در ناحیه تنظیمی بالادست ژن های کالپاین و کالپاستاتین و ارتباط آن با برخی صفات اقتصادی در گوسفندان لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 47-60]

پ

  • پارامترهای مرتبط با قیمت بررسی پارامترهای مرتبط با درصد جایگزینی و عایدی ناشی از نگهداری در گله گاوهای شیری با بهینه سازی سامانه تولید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-62]
  • پتانسیل تولید گاز بررسی تغذیه برگ برهان بر تخمیر، تولید گاز، هضم‌پذیری و جمعیت پروتوزوای شکمبه شتر تک کوهانه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 117-128]
  • پرواربندی تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 27-40]
  • پروبیوتیک اثر پروبیوتیک های مختلف بر رشد، عملکرد، فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گوساله های هلشتاین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 23-44]
  • پروتوزوآ بررسی تغذیه برگ برهان بر تخمیر، تولید گاز، هضم‌پذیری و جمعیت پروتوزوای شکمبه شتر تک کوهانه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 117-128]
  • پروتئین عبوری اثرات متقابل سطح و منبع پروتئین عبوری با فرآوری دانه ذرت بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 41-56]
  • پروتئین قابل متابولیسم بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبه‌ای و هضم روده‌ای نشاسته و پروتئین خام واریته‌های مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 119-144]
  • پیش‌بینی اسیدوز ارتباط متابولیت های خونی با وقوع اسیوز با استفاده از خوراک پلت جو و گندم در گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 131-150]

ت

  • تانن تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 27-40]
  • تجزیه پذیری بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبه‌ای و هضم روده‌ای نشاسته و پروتئین خام واریته‌های مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 119-144]
  • ترکیبات شیمیایی اثرات استفاده از گندم عمل‌آوری شده به روش‌های مختلف بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
  • ترکیب شیمیایی مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای سیلاژ تاج خروس سبز (آمارانتوس هیپوکوندریاسوس) با سیلاژ ذرت [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 101-116]
  • تره‌هالوز اثرات رقیق‌کننده‌ها‌ی مختلف و سطوح مختلف قند تره‌هالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-14]
  • تعداد بره در هر زایش بررسی اثر امتیاز وضعیت بدنی میش بر صفات وزن بدن و تعداد بره در هر زایش در یک گله گوسفند شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-14]
  • تفاله چغندرقند اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی سیلاژ فضولات مرغ تخم‌گذار [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 87-102]
  • تنش گرمایی اثر سطح تولید و منبع مکمل چربی بر عملکرد تولید، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین تک شکم‌زا تحت تنش گرمایی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-22]
  • تولید پروتئین میکروبی اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی سیلاژ فضولات مرغ تخم‌گذار [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 87-102]
  • تولید شیر اثر جایگزینی دانه سویا فرآوری شده با کنجاله‌ سویا بر عملکرد، قابلیت هضم و برخی فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گاو شیری هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 61-72]
  • تولید شیر شناسایی ریزRNA‌ها، ژن‌های هدف و مسیرهای سیگنالدهی مرتبط با تولید شیر با استفاده از miRNA-seq [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 73-86]
  • تولید گاز بررسی آزمایشگاهی تأثیر فوزالون و دیازینون بر فراسنجه‌های تخمیری و برخی جمعیت‌های میکروبی شکمبه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 71-86]
  • تئوری اطلاعات امکان سنجی آنتروپی نسبی در خوشه بندی تعدادی از ژن‌های موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 69-86]

ج

  • جایگاه فری‌استال تاثیر جایگاه فری استال بر میزان شیوع لنگش و شمار سلول بدنی شیر در گاوداری های صنعتی استان مازندران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 35-46]
  • جمعیت نسبی میکروارگانیسم تاثیر سطح فیبر و نشاسته جیره و نوع فرآوری جو بر تغییر جمعیت نسبی میکروارگانیسم‌های دستگاه گوارش اسب با استفاده از Real time PCR [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 169-192]

چ

  • چربی پشت اثر سطوح مختلف کنسانتره جیره بر عملکرد رشد، مصرف خوراک و ترکیب بافت لاشه بره‌های نر پرواری شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 59-70]
  • چربی کلسیمی اثر سطح تولید و منبع مکمل چربی بر عملکرد تولید، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین تک شکم‌زا تحت تنش گرمایی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-22]
  • چربی نخل اثر سطح تولید و منبع مکمل چربی بر عملکرد تولید، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین تک شکم‌زا تحت تنش گرمایی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-22]
  • چندشکلی تک نوکلئوتیدی برآورد اجزای واریانس وزن بدن گوسفند مرینوس در تولد و شیرگیری با استفاده از نشانگرهای تک نوکلئوتیدی و دو رویکرد حداکثر درست‌نمایی محدود شده و بیزی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 29-44]

خ

  • خصوصیات لاشه اثر سطوح مختلف کنسانتره جیره بر عملکرد رشد، مصرف خوراک و ترکیب بافت لاشه بره‌های نر پرواری شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 59-70]
  • خوشه بندی ژن امکان سنجی آنتروپی نسبی در خوشه بندی تعدادی از ژن‌های موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 69-86]

د

  • داده‌های توالی‌یابی ریزRNA شناسایی ریزRNA‌ها، ژن‌های هدف و مسیرهای سیگنالدهی مرتبط با تولید شیر با استفاده از miRNA-seq [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 73-86]
  • دانه جو اثر سطح کربوهیدرات‌های غیر فیبری و نوع غله بر عملکرد رشد، گوارش پذیری، خصوصیات لاشه و اندام-های درونی بره‌های پرواری نژاد لری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 45-58]
  • دانه ذرت اثر سطح کربوهیدرات‌های غیر فیبری و نوع غله بر عملکرد رشد، گوارش پذیری، خصوصیات لاشه و اندام-های درونی بره‌های پرواری نژاد لری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 45-58]
  • دوره انتقال اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی و مکمل تزریقی سلنیم و ویتامین E برعملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 101-118]

ر

  • رقیق‌کننده اثرات رقیق‌کننده‌ها‌ی مختلف و سطوح مختلف قند تره‌هالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-14]
  • روغن ماهی تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد پروار، قابلیت هضم، اجزا و کیفیت لاشه ی بره‌های نر دالاق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 15-26]
  • رویکرد بیزی برآورد اجزای واریانس وزن بدن گوسفند مرینوس در تولد و شیرگیری با استفاده از نشانگرهای تک نوکلئوتیدی و دو رویکرد حداکثر درست‌نمایی محدود شده و بیزی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 29-44]
  • رومینوبافر اثر مکمل رومینوبافر، بیکربنات‌سدیم و مخلوط گیاهان داروئی بر اسیدوز ،اسیدهای چرب فرار، فراسنجه های خونی و عملکرد بره‌های پرواری کردی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 87-100]

ز

  • زنده مانی مطالعه تابع توزیع زنده مانی در بزغاله های کرکی راینی از تولد تا یکسالگی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 145-152]

ژ

  • ژن کالپاستاتین شناسایی چند شکلی در ناحیه تنظیمی بالادست ژن های کالپاین و کالپاستاتین و ارتباط آن با برخی صفات اقتصادی در گوسفندان لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 47-60]
  • ژن کالپاین شناسایی چند شکلی در ناحیه تنظیمی بالادست ژن های کالپاین و کالپاستاتین و ارتباط آن با برخی صفات اقتصادی در گوسفندان لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 47-60]

س

  • سطح تولید اثر سطح تولید و منبع مکمل چربی بر عملکرد تولید، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین تک شکم‌زا تحت تنش گرمایی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-22]
  • سویا فرآوری شده اثر جایگزینی دانه سویا فرآوری شده با کنجاله‌ سویا بر عملکرد، قابلیت هضم و برخی فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گاو شیری هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 61-72]

ش

  • شتر تک کوهانه بررسی تغذیه برگ برهان بر تخمیر، تولید گاز، هضم‌پذیری و جمعیت پروتوزوای شکمبه شتر تک کوهانه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 117-128]

ص

  • صحت ارزیابی ژنومیک اثرات استفاده از حیوانات برتر در گروه پایه بر صحت ارزیابی ژنومیک در صفاتی با وراثت پذیری بالا و پایین در جمعیت گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 63-80]
  • صفات اقتصادی مطالعه تابع توزیع زنده مانی در بزغاله های کرکی راینی از تولد تا یکسالگی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 145-152]
  • صفات تولیدی و تولیدمثلی تعیین اهداف اصلاحی و ضرایب اقتصادی بز عدنی در سیستم پرورش مرتعی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 21-34]

ض

  • ضریب تبدیل تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 27-40]
  • ضریب تبدیل خوراک اثر سطوح مختلف کنسانتره جیره بر عملکرد رشد، مصرف خوراک و ترکیب بافت لاشه بره‌های نر پرواری شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 59-70]

ع

  • علوفه تاج خروس مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای سیلاژ تاج خروس سبز (آمارانتوس هیپوکوندریاسوس) با سیلاژ ذرت [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 101-116]
  • عمل آوری حرارتی بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبه‌ای و هضم روده‌ای نشاسته و پروتئین خام واریته‌های مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 119-144]
  • عملکرد تاثیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر کمیت و کیفیت شیر و فراسنجه‌های شکمبه‌ای بز شیرده [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 15-28]
  • عملکرد تولیدمثلی تاثیر دوزهای مختلف eCG بر عملکرد تولید مثلی میش‌های ترکی قشقایی در فصل پائیز [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 57-68]
  • عملکرد رشد اثر پروبیوتیک های مختلف بر رشد، عملکرد، فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گوساله های هلشتاین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 23-44]
  • عملکرد رشد بررسی عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروب‌های مدفوع در گوساله های شیرخوار هلشتاین تغذیه شده با شیر تکمیل شده با پری بیوتیک اینولین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-130]

غ

  • غلات بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبه‌ای و هضم روده‌ای نشاسته و پروتئین خام واریته‌های مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 119-144]

ف

  • فراسنجه خونی و شکمبه ای اثر پروبیوتیک های مختلف بر رشد، عملکرد، فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گوساله های هلشتاین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 23-44]
  • فراسنجه شکمبه‌ای تاثیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر کمیت و کیفیت شیر و فراسنجه‌های شکمبه‌ای بز شیرده [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 15-28]
  • فراسنجه های خونی اثر جایگزینی دانه سویا فرآوری شده با کنجاله‌ سویا بر عملکرد، قابلیت هضم و برخی فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گاو شیری هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 61-72]
  • فراوانی آلل کمیاب برآورد اجزای واریانس وزن بدن گوسفند مرینوس در تولد و شیرگیری با استفاده از نشانگرهای تک نوکلئوتیدی و دو رویکرد حداکثر درست‌نمایی محدود شده و بیزی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 29-44]
  • فرآوری جو تاثیر سطح فیبر و نشاسته جیره و نوع فرآوری جو بر تغییر جمعیت نسبی میکروارگانیسم‌های دستگاه گوارش اسب با استفاده از Real time PCR [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 169-192]
  • فرآوری ذرت اثرات متقابل سطح و منبع پروتئین عبوری با فرآوری دانه ذرت بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 41-56]
  • فرآوری‌های مختلف گندم اثرات استفاده از گندم عمل‌آوری شده به روش‌های مختلف بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
  • فضولات طیور تخم‌گذار اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی سیلاژ فضولات مرغ تخم‌گذار [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 87-102]

ق

  • قابلیت هضم مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای سیلاژ تاج خروس سبز (آمارانتوس هیپوکوندریاسوس) با سیلاژ ذرت [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 101-116]
  • قابلیت هضم تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 27-40]
  • قابلیت هضم اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی سیلاژ فضولات مرغ تخم‌گذار [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 87-102]
  • قابلیت هضم اثرات استفاده از گندم عمل‌آوری شده به روش‌های مختلف بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
  • قوچ دالاق اثرات رقیق‌کننده‌ها‌ی مختلف و سطوح مختلف قند تره‌هالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-14]

ک

  • کربوهیدرات‌ غیرفیبری اثر سطح کربوهیدرات‌های غیر فیبری و نوع غله بر عملکرد رشد، گوارش پذیری، خصوصیات لاشه و اندام-های درونی بره‌های پرواری نژاد لری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 45-58]
  • کروم-الکارنیتین اثر افزودن کروم آلی و الکارنیتین به جیره بره‌های پرواری بر عملکرد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجه‌های خونی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 81-110]
  • کلسترول بررسی موقعیت‌های جسم زرد و جنین و ارتباط آن‌ها با فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن و غیرآبستن لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 87-100]
  • کلی فرم بررسی عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروب‌های مدفوع در گوساله های شیرخوار هلشتاین تغذیه شده با شیر تکمیل شده با پری بیوتیک اینولین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-130]
  • کلمات کلیدی: بره‌ پرواری اثر سطح کربوهیدرات‌های غیر فیبری و نوع غله بر عملکرد رشد، گوارش پذیری، خصوصیات لاشه و اندام-های درونی بره‌های پرواری نژاد لری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 45-58]
  • کینتیک تخمیر شکمبه ای مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای سیلاژ تاج خروس سبز (آمارانتوس هیپوکوندریاسوس) با سیلاژ ذرت [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 101-116]
  • کنجاله سویا اثر جایگزینی دانه سویا فرآوری شده با کنجاله‌ سویا بر عملکرد، قابلیت هضم و برخی فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گاو شیری هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 61-72]

گ

  • گیاه دارویی تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد پروار، قابلیت هضم، اجزا و کیفیت لاشه ی بره‌های نر دالاق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 15-26]
  • گیاه داروئی اثر مکمل رومینوبافر، بیکربنات‌سدیم و مخلوط گیاهان داروئی بر اسیدوز ،اسیدهای چرب فرار، فراسنجه های خونی و عملکرد بره‌های پرواری کردی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 87-100]
  • گاو شیری اثر سطح تولید و منبع مکمل چربی بر عملکرد تولید، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین تک شکم‌زا تحت تنش گرمایی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-22]
  • گاو شیری بررسی پارامترهای مرتبط با درصد جایگزینی و عایدی ناشی از نگهداری در گله گاوهای شیری با بهینه سازی سامانه تولید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-62]
  • گاو شیری ارتباط متابولیت های خونی با وقوع اسیوز با استفاده از خوراک پلت جو و گندم در گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 131-150]
  • گاو شیری اثرات متقابل سطح و منبع پروتئین عبوری با فرآوری دانه ذرت بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 41-56]
  • گاو شیری امکان سنجی آنتروپی نسبی در خوشه بندی تعدادی از ژن‌های موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 69-86]
  • گاو شیری تاثیر جایگاه فری استال بر میزان شیوع لنگش و شمار سلول بدنی شیر در گاوداری های صنعتی استان مازندران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 35-46]
  • گاو شیری اثر جایگزینی دانه سویا فرآوری شده با کنجاله‌ سویا بر عملکرد، قابلیت هضم و برخی فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گاو شیری هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 61-72]
  • گاو شیری اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی و مکمل تزریقی سلنیم و ویتامین E برعملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 101-118]
  • گروه پایه و گروه تایید اثرات استفاده از حیوانات برتر در گروه پایه بر صحت ارزیابی ژنومیک در صفاتی با وراثت پذیری بالا و پایین در جمعیت گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 63-80]
  • گلوکز بررسی موقعیت‌های جسم زرد و جنین و ارتباط آن‌ها با فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن و غیرآبستن لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 87-100]
  • گوساله شیرخوار بررسی عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروب‌های مدفوع در گوساله های شیرخوار هلشتاین تغذیه شده با شیر تکمیل شده با پری بیوتیک اینولین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-130]
  • گوسفند لری بختیاری شناسایی چند شکلی در ناحیه تنظیمی بالادست ژن های کالپاین و کالپاستاتین و ارتباط آن با برخی صفات اقتصادی در گوسفندان لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 47-60]
  • گوشت لخم اثر سطوح مختلف کنسانتره جیره بر عملکرد رشد، مصرف خوراک و ترکیب بافت لاشه بره‌های نر پرواری شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 59-70]

ل

  • لاشه تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد پروار، قابلیت هضم، اجزا و کیفیت لاشه ی بره‌های نر دالاق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 15-26]
  • لاکتوباسیل بررسی عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروب‌های مدفوع در گوساله های شیرخوار هلشتاین تغذیه شده با شیر تکمیل شده با پری بیوتیک اینولین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-130]
  • لنگش تاثیر جایگاه فری استال بر میزان شیوع لنگش و شمار سلول بدنی شیر در گاوداری های صنعتی استان مازندران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 35-46]

م

  • ماده خشک مصرفی اثر سطوح مختلف کنسانتره جیره بر عملکرد رشد، مصرف خوراک و ترکیب بافت لاشه بره‌های نر پرواری شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 59-70]
  • متابولیت‌های خونی ارتباط متابولیت های خونی با وقوع اسیوز با استفاده از خوراک پلت جو و گندم در گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 131-150]
  • محصول فرعی تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 27-40]
  • مرگ و میر مطالعه تابع توزیع زنده مانی در بزغاله های کرکی راینی از تولد تا یکسالگی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 145-152]
  • میش لری بختیاری بررسی موقعیت‌های جسم زرد و جنین و ارتباط آن‌ها با فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن و غیرآبستن لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 87-100]
  • معماری ژنتیکی صحت روش‌های مختلف بیزی در ارزیابی ژنومی صفات آستانه‌ای با معماری ژنتیکی متفاوت [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 129-143]
  • مقایسه بین گونه‌ای شناسایی ریزRNA‌ها، ژن‌های هدف و مسیرهای سیگنالدهی مرتبط با تولید شیر با استفاده از miRNA-seq [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 73-86]
  • مقاومت انسولینی اثر افزودن کروم آلی و الکارنیتین به جیره بره‌های پرواری بر عملکرد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجه‌های خونی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 81-110]
  • ملاس اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی سیلاژ فضولات مرغ تخم‌گذار [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 87-102]
  • منی اثرات رقیق‌کننده‌ها‌ی مختلف و سطوح مختلف قند تره‌هالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-14]

ن

  • ناحیه تنظیمی بالادست شناسایی چند شکلی در ناحیه تنظیمی بالادست ژن های کالپاین و کالپاستاتین و ارتباط آن با برخی صفات اقتصادی در گوسفندان لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 47-60]
  • نیتروژن آمونیاکی تاثیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر کمیت و کیفیت شیر و فراسنجه‌های شکمبه‌ای بز شیرده [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 15-28]
  • نیتروژن اوره بررسی موقعیت‌های جسم زرد و جنین و ارتباط آن‌ها با فراسنجه‌های خونی میش‌های آبستن و غیرآبستن لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 87-100]
  • نرخ جایگزینی بررسی پارامترهای مرتبط با درصد جایگزینی و عایدی ناشی از نگهداری در گله گاوهای شیری با بهینه سازی سامانه تولید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-62]
  • نرخ دوقلوزایی تاثیر دوزهای مختلف eCG بر عملکرد تولید مثلی میش‌های ترکی قشقایی در فصل پائیز [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 57-68]
  • نژاد شال بررسی اثر امتیاز وضعیت بدنی میش بر صفات وزن بدن و تعداد بره در هر زایش در یک گله گوسفند شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-14]
  • نشاسته بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبه‌ای و هضم روده‌ای نشاسته و پروتئین خام واریته‌های مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 119-144]
  • نمره سلامت عمومی اثر پروبیوتیک های مختلف بر رشد، عملکرد، فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گوساله های هلشتاین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 23-44]

و

  • واژه های کلیدی: گوساله هلشتاین اثر پروبیوتیک های مختلف بر رشد، عملکرد، فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گوساله های هلشتاین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 23-44]
  • واژه‌های کلیدی: میش ترکی قشقایی تاثیر دوزهای مختلف eCG بر عملکرد تولید مثلی میش‌های ترکی قشقایی در فصل پائیز [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 57-68]
  • واگرایی کولبک- لیبلر امکان سنجی آنتروپی نسبی در خوشه بندی تعدادی از ژن‌های موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 69-86]
  • ویتامین E و سلنیوم اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی و مکمل تزریقی سلنیم و ویتامین E برعملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 101-118]
  • وراثت پذیری اثرات استفاده از حیوانات برتر در گروه پایه بر صحت ارزیابی ژنومیک در صفاتی با وراثت پذیری بالا و پایین در جمعیت گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 63-80]
  • وزن اقتصادی تعیین اهداف اصلاحی و ضرایب اقتصادی بز عدنی در سیستم پرورش مرتعی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 21-34]
  • وزن بدن بررسی اثر امتیاز وضعیت بدنی میش بر صفات وزن بدن و تعداد بره در هر زایش در یک گله گوسفند شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-14]
  • ویژگی لاشه اثر سطح کربوهیدرات‌های غیر فیبری و نوع غله بر عملکرد رشد، گوارش پذیری، خصوصیات لاشه و اندام-های درونی بره‌های پرواری نژاد لری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 45-58]